301 | IgE sp. E6 - naskórek świnki morskiej | L91 |
302 | IgE sp. E7 - odchody gołębia | L91 |
303 | IgE sp. E70 - pierze (pióra gęsi) | L91 |
304 | IgE sp. E78 - pióra papużki falistej | L91 |
305 | IgE sp. E81 - naskórek owcy | L91 |
306 | IgE sp. E82 - naskórek królika | L91 |
307 | IgE sp. E84 - naskórek chomika | L91 |
308 | IgE sp. E86 - pióra kaczki | L91 |
309 | IgE sp. EP71 - mieszanka pierza | L91 |
310 | IgE sp. epitop nBet v 1, brzoza | L91 |
311 | IgE sp. epitop nDer f 1, roztocze | L91 |
312 | IgE sp. epitop nDer f 2, roztocze | L91 |
313 | IgE sp. epitop nDer p 1, roztocze | L91 |
314 | IgE sp. epitop nDer p 2, roztocze | L91 |
315 | IgE sp. epitop Pru p 3, brzoskwinia | L91 |
316 | IgE sp. epitop rBet v 2, brzoza | L91 |
317 | IgE sp. epitop rMal d 1, jabłko | L91 |
318 | IgE sp. epitop rMal d 4, jabłko | L91 |
319 | IgE sp. F 156 malina | L91 |
320 | IgE sp. F 24 Krewetka | L91 |
321 | IgE sp. F 259 winogrona | L91 |
322 | IgE sp. F1 - białko jajka | L91 |
323 | IgE sp. F105 - czekolada | L91 |
324 | IgE sp. F106 hydrolizat serwatki | L91 |
325 | IgE sp. F11 - gryka | L91 |
326 | IgE sp. F12 - groch | L91 |
327 | IgE sp. F13 - orzech ziemny | L91 |
328 | IgE sp. F14 - soja | L91 |
329 | IgE sp. F15 - fasola | L91 |
330 | IgE sp. F169 mleko UHT (gotowane mleko) | L91 |
331 | IgE sp. F17 - orzech leszczyny | L91 |
332 | IgE sp. F2 - mleko krowie | L91 |
333 | IgE sp. F20 - migdały | L91 |
334 | IgE sp. F203 - Pistacja | |
335 | IgE sp. F205 śledź | L91 |
336 | IgE sp. F220 - Cynamon | |
337 | IgE sp. F221 - kawa | L91 |
338 | IgE sp. F232 - Owoalbumina (nGal d 2) | |
339 | IgE sp. F233 - Owomukoid (nGal d 1) | |
340 | IgE sp. F237 - morela | L91 |
341 | IgE sp. F244 - ogórek | L91 |
342 | IgE sp. F245 - jajko całe | L91 |
343 | IgE sp. F25 - pomidor | L91 |
344 | IgE sp. F256 - orzech włoski | L91 |
345 | IgE sp. F26 - wieprzowina | L91 |
346 | IgE sp. F27 - wołowina | L91 |
347 | IgE sp. F277 - koperek | L91 |
348 | IgE sp. F280 - pieprz czarny | L91 |
349 | IgE sp. F284 - indyk | L91 |
350 | IgE sp. F3 - dorsz | L91 |
351 | IgE sp. F302 - mandarynka | |
352 | IgE sp. F31 - marchew | L91 |
353 | IgE sp. F32 cytryna | L91 |
354 | IgE sp. F33 - pomarańcza | L91 |
355 | IgE sp. F35 - ziemniak | L91 |
356 | IgE sp. F360 - jogurt | L91 |
357 | IgE sp. F4 - pszenica | L91 |
358 | IgE sp. F40 - tuńczyk | L91 |
359 | IgE sp. F403 - drożdże browarnicze | L91 |
360 | IgE sp. F44 - truskawka | L91 |
361 | IgE sp. F48 - cebula | L91 |
362 | IgE sp. F49 - jabłko | L91 |
363 | IgE sp. F5 - żyto | L91 |
364 | IgE sp. F6 - jęczmień | L91 |
365 | IgE sp. F7 - owies | L91 |
366 | IgE sp. F75 - żółtko jajka | L91 |
367 | IgE sp. F76 - alfa laktoalbumina | L91 |
368 | IgE sp. F77 - beta laktoglobulina | L91 |
369 | IgE sp. F78 - kazeina | L91 |
370 | IgE sp. F79 - gluten (gliadyna) | L91 |
371 | IgE sp. F8 - kukurydza | L91 |
372 | IgE sp. F81 - ser cheddar | L91 |
373 | IgE sp. F83 - kurczak | L91 |
374 | IgE sp. F84 - kiwi | L91 |
375 | IgE sp. F85 - seler | L91 |
376 | IgE sp. F86 - pietruszka | L91 |
377 | IgE sp. F88 - baranina | L91 |
378 | IgE sp. F89 - gorczyca (biała i czarna) | L91 |
379 | IgE sp. F9 - ryż | L91 |
380 | IgE sp. F92 - banan | L91 |
381 | IgE sp. F93 - kakao | L91 |
382 | IgE sp. F94 - gruszka | L91 |
383 | IgE sp. F95 - brzoskwinia | |
384 | IgE sp. FP2 - mieszanka ryby, skorupiaki, owoce morza | L91 |
385 | IgE sp. FP3 mieszanka zbóż | L91 |
386 | IgE sp. FP5 - mieszanka żywności (dziecięca) | L91 |
387 | IgE sp. G12 - żyto (pyłki) | L91 |
388 | IgE sp. G3 - kupkówka pospolita | L91 |
389 | IgE sp. G4 - kostrzewa łąkowa | L91 |
390 | IgE sp. G5 Życica trwała | L91 |
391 | IgE sp. G6 - tymotka łąkowa | L91 |
392 | IgE sp. G8 - Wiechlina łąkowa | L91 |
393 | IgE sp. GP1 - mieszanka traw wczesnych | L91 |
394 | IgE sp. GP3 - panel traw 3 | L91 |
395 | IgE sp. GP4 - mieszanka traw późnych | L91 |
396 | IgE sp. H2 - mieszanka kurzu domowego (Hollister Stier) | L91 |
397 | IgE sp. I1 - jad pszczoły | L91 |
398 | IgE sp. I3 - jad osy | L91 |
399 | IgE sp. I6 - karaluch - prusak | L91 |
400 | IgE sp. I71 - jad komara | L91 |